maandag 28 oktober 2013

De Kempen gaan slimmer samenwerken rond de school

'Slimmer samenwerken rond de school'... dat was het motto van Kempen Klic 2013 op 3 oktober in het pand van Tulp Firemakers in Duizel.

Een kleine veertig leraren, leerlingen, ouders, rectoren, ondernemers en vertegenwoordigers van het verenigingsleven en de gemeente troffen elkaar om gezamenlijk op zoek te gaan naar nieuwe vormen van goede samenwerking rond de school. In de levendige gesprekken kwamen de deelnemers gezamenlijk tot slimme oplossingen, goede ideeën en experimenten. Het was een verbindende bijeenkomst waarin een andere kijk op samenwerken rond de school centraal stond met als doel: fijner en beter onderwijs.

Wij de School maakte in samenwerking met vormgever Sjoerd Cloos een handzaam boekje (pdf) met een samenvatting van de bijeenkomst en de opbrengsten. Het boekje geeft een impressie van de werkwijze van Wij de School.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je goed om je heen kijkt, kun je zien dat de samenleving borrelt en bruist van kennis, creativiteit, ervaring én middelen. Het ligt allemaal voor het oprapen; we hoeven het alleen maar bij elkaar te brengen.
Wij de School ondersteunt scholen, ouders, leerlingen, bedrijven, gemeenten en verenigingen bij het vinden en bedenken van gezamenlijke 'op maat' oplossingen voor actuele uitdagingen. Meer over Wij de School