woensdag 29 mei 2013

Op naar een digitale economie, zegt Kroes in DWDD

Eurocommisaris Neelie Kroes was op 28 mei te gast bij De Wereld Draait Door. Ze pleitte in de uitzending vurig voor serieuze investeringen in de digitale economie om Nederland ook in de toekomst een rol van betekenis te geven op wereldschaal. Samenwerking tussen organisaties, zoals dat gebeurt in de regio Eindhoven, noemt Kroes daarbij van groot belang. Ook spreekt ze over de Nederlandse cultuur waarin zakelijke fouten leiden tot een stempel dat je je hele leven blijft achtervolgen. Als je van een fout leert, zegt Kroes, dan is dat juist een waardevolle ervaring. Volgens Kroes moeten we veel meer aandacht hebben voor de (echt) jonge starters. Zij brengen de vernieuwing.

Get Microsoft Silverlight

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je goed om je heen kijkt, kun je zien dat de samenleving borrelt en bruist van kennis, creativiteit, ervaring én middelen. Het ligt allemaal voor het oprapen; we hoeven het alleen maar bij elkaar te brengen.
Wij de School ondersteunt scholen, ouders, leerlingen, bedrijven, gemeenten en verenigingen bij het vinden en bedenken van gezamenlijke 'op maat' oplossingen voor actuele uitdagingen. Meer over Wij de School