maandag 27 mei 2013

Wij de School was op de Mediawijsheidsmarkt

Elk jaar organiseert Mediawijzer een Mediawijsheidsmarkt, een gelegenheid om kennis te maken met organisaties en personen die zich bezig houden met het thema mediawijsheid. Namens Wij de School waren Maud van Zandvoort en Michelle Clement aanwezig. Wij de School staat voor het actief betrekken van leerlingen en ouders en andere betrokkenen uit de gemeenschap rond de school. Dit geldt bij uitstek voor het thema mediawijsheid.

Maud werd geïnterviewd door MaMedia, het sociale netwerk van het Mediacollege in Amsterdam waarin studenten en docenten samen media produceren. Het netwerk is een mooi voorbeeld van verbinden van betrokkenen rond de school, in dit geval studenten, alumni, docenten, stagebedrijven en werknemers.


Mediawijsheidmarkt 2013 - Wij de school from MaMedia on Vimeo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je goed om je heen kijkt, kun je zien dat de samenleving borrelt en bruist van kennis, creativiteit, ervaring én middelen. Het ligt allemaal voor het oprapen; we hoeven het alleen maar bij elkaar te brengen.
Wij de School ondersteunt scholen, ouders, leerlingen, bedrijven, gemeenten en verenigingen bij het vinden en bedenken van gezamenlijke 'op maat' oplossingen voor actuele uitdagingen. Meer over Wij de School